AKTUELNOSTI

BIJELJINA

Представљање омладине Републичке странке Српске у Зворнику!

PODELI:

Омладина Републичке странке Српске ГО Зворник је поводом Међународног Дана ријека, уручила суграђанима, пријатељима из Туристичке организације Зворник, и Градској управи, симболичан поклон у виду информативне табле о симболу града Зворника, ријеци Дрини.

Да је ријека Дрина симбол града Зворника, подсјетио нас је и члан Предсједништва ГО Зворник, господин Филип Лучић:

– Ријека Дрина је симбол нашег града, постојала је прије нас, постојаће и послије нас. Ријеке су приче које непрестано теку, носећи са собом прошлост, обликујући садашњост и обећавајући будућност. Наша је обавеза да их чувамо и заштитимо у временима која су пред нама.

Нека Дрина буде мјесто састанка, симбол узајамног поштовања и заједничког рада свих нас. Ово је само почетак активности које ће омладина Републичке странке Српске из Зворника спровести у наредном периоду, желећи да наш град учинимо модернијим, толерантнијим, приступачнијим младима и олакшан старијим суграђанима и туристима.

За крај бих се захвалио омладинцима РСС и нашем лидеру господину Славенку Ристићу, предсједнику Републичке странке Српске и великом хуманисти од кога смо добијали несебичну подршку од самог почетка. Моје обраћање бих завршио цитатом из класика нашег Нобеловца Иве Андрића ”Знакови поред пута”.

”Све су Дрине овог свијета криве, никада се оне неће моћи све ни потпуно исправити, али никада не смијемо престати да их исправљамо”

PRISTUPNICA