AKTUELNOSTI

BIJELJINA

Slavenko Ristić u Patkovači: Milorad i Željka znače slobodu i napredak

PODELI:

– Kada govorimo o Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, onda govorimo o slobodnoj Republici Srpskoj, ekonomskom napretku i stabilnosti. A kada pominjemo opoziciju, onda su nam prve asocijacije „sarajevski okovi“ i unitarna BiH – poručio je na tribini u Patkovači kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS Slavenko Ristić.

On je rekao da će pozitivne društvene promjene biti vidljive onda kada ljudi sami počnu da se mijenjaju.

– Promijenimo svijest, promijenićemo svijet. Počnimo od ovog Doma kulture pored nas. Zapitajmo se zašto vrtić za djecu, koji je adaptiran prije tri godine, još ne radi. Pogledajmo na šta u našoj neposrednoj blizini možemo da utičemo, kako nešto da promijenimo nabolje. I ubrzo ćemo svi imati koristi od toga – naveo je Ristić.

On je istakao da su za svaku državu važne tri stvari – voda, hrana i energija, te je pozvao opoziciju da predstavi narodu plan „kako će to živjeti bolje“, u vrijeme kada evropske zemlje ne znaju kako dočekati zimu, kako nastaviti proizvodnju bez energenata.

– Milorad Dodik će obezbijediti energente, naši vrijedni proizvođači će obezbijediti hranu, u to sam siguran. I samo tako ćemo, u ova teška vremena, sačuvati Srpsku koju smo krvlju stvarali – zaključio je Ristić.

PRISTUPNICA